Page content

article content

Alle dagen ritmus

Van één workshop djembe 17 jaar geleden naar een bedrijf!

Bij deze is de kogel door de kerk. Lang twijfelde ik of er ik erover zou bloggen, maar deze beslissing is te belangrijk om niet te delen met mijn klanten. Vanaf september wordt het Sander De Brouwervoltijds ritmus. Na vijf jaar werken om ritmus op de kaart te krijgen is het tijd om hier voluit voor te gaan. Vanaf september 2018 geef ik voltijds workshops en teambuildings rond muziek. Als organisator wens ik hiervoor graag en in de eerste plaats mijn klanten te bedanken. Jullie gaven me de mogelijkheid om verder te bouwen aan wat ritmus ondertussen is geworden. Uiteraard zijn er nog een hele hoop mensen die dit mogelijk maakten en nog steeds maken! Maar ik ben zeker dat deze al lang weten wat ze betekend hebben in de groei van ritmus en de ontwikkeling die ik zelf doormaakte als workshopgever.

Geen teambuilding is dezelfde.

 

Graag wil ik me focussen op hoe we je als klant nog beter kunnen helpen. Hoe we jouw teambuilding of workshop nog leuker, leerrijker, interessanter en geweldiger kunnen maken. Wat is er nodig om een teambuilding echt af te maken en hoe geraken we daar. Het is namelijk mijn heilige doel om mijn workshops en teambuildings voor iedereen (maar echt iedereen) leuk en toegankelijk te maken. Ook al ligt je interesse niet onmiddellijk bij muziek, of denk je dat je er niets van kan… Toch wil ik net die groep van mensen aanspreken en hen aansporen tot een ervaring die ze tot hiervoor nog niet hadden. Ik wil net hen laten zien dat het zeker mogelijk is om in twee uur tijd muziek te maken. Iets waarvan je dacht dat ze het nooit konden of gingen doen. Uiteraard heb ik hiervoor nog steeds mijn klanten en partners nodig. Als begeleider van workshops leer ik namelijk het meeste van mijn hen. Ze zijn een spiegel voor me, en pushen me om steeds net iets verder te gaan. Om mezelf nog iets kritischer te gaan bekijken, en ervoor te zorgen dat ik mijn methodes en werkwijzen op een andere al da niet betere manier aanpak. Geen enkele groep is namelijk hetzelfde en telkens kom ik tijdens het geven van workshops voor verassende wendingen te staan. Hierdoor dien ik de workshop telkens opnieuw uit te vinden, en te zoeken naar wat een groep wel nodig heeft.

Daarom wil ik graag besluiten met een welgemeende dank voor de voorbije vijf jaar. Jullie hebben geen idee hoe fantastisch deze waren en hoe oprecht ik voldoening haal uit iedere sessie die ik geef.

Dank om dit mogelijk te maken!!

Met vriendelijke groet

Sander De Brouwer

Comment Section

0 reacties op “Alle dagen ritmus

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.