arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Alles voor je event

Muzikale invulling van je event

Ontdek de voordelen

10 jaar

toonaangevend in jouw markt

1.000+

tevreden klanten

15 jaar

garantie op je aankoop

Geen vaste groep nodig

Een volledige dag inzetbaar

Geleverd op jouw locatie

Leverbaar met extra begeleider

Voordelige prijzen voor event organisatoren

Perfect inzetbaar samen met andere activiteiten

Ritmus organiseert mee!

We gaan met jou in zee en denken mee als organisator. Dit doen we zowel op organisatorisch, budgettair en uitvoerend niveau. We bespreken budgetten samen met jou, en trekken mee aan de kar bij de muzikale invulling van je event.  Met onze gigantische voorraad aan materiaal zijn we zeker dat we jouw gebeuren zowel visueel als inhoudelijk kunnen versterken. 

Scoren kan je enkel als je let op alle detaillies!

Uitwerken van concept

Voor elk event werken we met een gedetailleerde projectfiche. Op deze manier zien we geen detail over het hoofd. We willen op ieder event de schot in de roos zijn. Of het nu gaat over een optreden of een workshop of teambuilding. Je kan van ons correctheid en de professionaliteit verwachten.

Bespreking en communicatie

Je kan van ons een duidelijke communicatie verwachten. We houden van een no-nonsens aanpak en een organisatie die werkt. Zowel onze workshopgevers als organisatoren zijn gebrand op een prestatie leveren die hun doelen en verwachtingen raakt. 

Levering en uitvoering

We kleden onze events in met de juiste props en opstelling. Verwacht van ons een totaalbeleving waar je geen zorgen aan hebt. Een workshop djembé organiseer je niet door enkel djembé's te leveren. Uitvoering, enthousiasme, empathie en flexibel denken zijn een must bij ieder event. 

Uitrol en afhandeling

Na een event is de afhandeling even belangrijk als het event zelf. Wat op je offerte staat is altijd de prijs die je ook betaalt. Hier komen nooit extra kosten of verassingen bij. Dit kunnen we enkel bekomen door op voorhand duidelijke en transparante afspraken met jullie te maken. Zijn er toch wijziging in deze afspraken dan denken we in de eerste plaats in vorm van oplossingen.  

Overtuigd? Doe vandaag je aanvraag!

Wij gebuiken cookies