Een totaalervaring bij Ritmus

wine and dine

Een teambuilding sluit je af met eten!

Op het menu

food ritmus

Brazil bbq

kip ritmus

African chicken

streetfood

New orleans street food

vis ritmus

Vegan delight

Al onze food concepts zijn vertaalbaar in vegan en veggie. Zonder compromissen in kwaliteit, smaak of concept.
Wijn ritmus

Aangepaste wijnen

Onze wijnen zijn geselecteerd door Maxime Hadji. Een sommelier in hart en nieren. Meer info vind u op de "over ons pagina".

Eten werkt!

We sluiten onze teambuilding af met eten! Willen we iets vieren, afsluiten, opstarten, beslissen dan doen we dit samen met eten. We vinden daarom dat eten hand in hand gaat met een teambuilding. Met onze ervaring in de culinaire wereld toveren we een feestmaal voor jouw en je collega's op tafel.


Ons aanbod aan food richt zich op de cultuur waarin onze muziek zich afspeelt. Je speelt niet alleen Afrikaanse percussie je ervaart deze volledig. 

Na het eten drinkt u koffie!

Gemaakt en gesmaakt door onze Barista aan huis. U leert zelf hoe u de perfecte espresso maakt of de al om bekende cappuccino. Leer alles over laté art en de perfecte temperatuur om je koffie te schenken!


Onze Barista vertelt het u allemaal.

koffie ritmus

Kampvuurtje? 

We nodigen je uit aan het vuurschaal moment! Het klinkt als iets wat hippies doen, en dat is het eigenlijk ook. We geloven dat een teamdag pas werkt als er een moment van reflectie in komt. Het evalueren van de dag is even belangrijk als de dag zelf.


Je keuvelt nog even na met een wijntje, water of pintje. Waarna je samen met ons de dag overloopt.


Marshmallow’s krijg je 100% gratis

ritmus-vuurkorf

Daar elke klant zijn eigen noden en vragen heeft is het niet mogelijk prijzen on-line te zetten. maar zet hier je aanvraag en wij maken voor jou een offerte.