Muzikale teambuilding activiteiten
workshop djembé ritmus

Ons volledige aanbod teambuildings

ga naar overzicht
ritmus on the road

Op tijd geleverd

afspraken ritmus

Simpel afspraken maken

trommel ritmus

Leuke sfeer verzekerd!

workshop djembé ritmus

Teambuilding djembé

Onze klassieker, onze muze en onze grootste passie! 

Deze workshop is met recht en rede de meest gevraagde uit ons aanbod. We verzorgen deze al jaren en kennen de knepen en trucks om jouw team binnen de kortste keren aan het spelen te krijgen. 

Braziliaanse percussie amplifon

Teambuilding Braziliaanse percussie

Zwoel en hete ritmes! Laat je verrassen door de samba de Rio! Deze samba is opzwepend en ongelofelijk leuk! Ideaal voor grote groepen en het ongelofelijke WOW effect!
workshop drummen

Teambuilding drum

In deze teambuilding leert u zo waar drummen! Elke deelnemer krijgt een eigen drumkit met cymbalen en alles. Door onze ongelofelijke begeleiding krijg je een al snel een rocky groove uit je kit.

teambuilding ukelele ritmus

Teambuilding ukelele

Met dit mini gitaartje ook wel ukelele genaamd komen we overal terecht. Het geeft een leuk geluid en je kan er betrekkelijk gemakkelijk met aan de slag. 

Deze workshop kan geleverd worden met zang en boomwackers.

teambuilding bucket drumming

Teambuilding bucket drumming

Bucket drumming is onze absolute troef! Uniek in België en zo simpel als het klinkt. De ideale teambuilding om met hele grote groepen te doen. Zang, percussie een onvergetelijk moment voor de leden van je team!

Rhythms & rhymes

Een teambuilding om je hart te beroeren! Schrijf je eigen songtekst, maak je eigen muziek, componeer en definieer waar jouw bedrijf om draait! 
Afrikaanse dans

Afrikaanse dans

Spieren gebruiken waarvan je het bestaan niet afwist! Dans, beweging en uithouding. Daarmee omschrijven we het beste Afrikaanse dans. Met de life percussie aanwezig krijg je een spel van interactie en prachtige choreografie!

Weet u welke teambuilding u wil?

Onderstaand kan je reserveren of contact op nemen voor een babbel en bijkomende vragen. 
ritmus-vuurkorf

Reserveer onze vuurschaal

We geloven dat een teambuilding pas geslaagd is na een moment van reflectie. Boekt u de teambuilding na het werk dan kan u optioneel ons kampvuur reserveren. Dit kan gewoon bij u op de parking van het bedrijf. Keuvel nog even na met een pintje, wijntje of iets anders.


Wij voorzien alles om het vuur netjes te doven en geen schade (zoals brandplekken op de grond) achter te laten. Alles gebeurt wettelijk en met de gepaste regelgeving. 
arrow_drop_up arrow_drop_down