arrow_drop_up arrow_drop_down

Braziliaanse percussie

Zware beats, luide drums! Maar vooral zwoel en heet Brazilië

Ben je alle djembe workshops soms een beetje beu? Hahaha, dat kan gebeuren, daarom komen we op de proppen met Braziliaanse percussie! Een coole workshop met zwoele Braziliaanse beats. We werken in deze workshop met bellen, claves, surdo's, timbales, repiniques en nog veel meer. We zorgen voor een marcherende band en daveren er op los!


Geen muzikale kennis vereist! Misschien hooguit een verse T-shirt om te wisselen met de volledig bezwete.

Meer dan simpele beats!

In deze workshop maken we gebruik van simpele breaks, stiltes en een hele hoop energie om deze workshop tot een goed einde te brengen. We leveren met deze workshop iets uniek in België!

 

  • Uniek in België op locatie geleverd!
  • Leuke en energieke sfeer
  • Leverbaar van 15 tot 150 personen ( ja, we hebben dat materiaal in onze living staan)
  • 100% fun
  • Gratis oordoppen en gehoorbescherming
  • 100% dansbaar!

Het geluid van Rio De Janeiro, batucada en samba!

Culturele duiding

We leggen kort uit waar onze ritmes vandaan komen. Hoe ze gecreëerd werden en vanwaar onze mega trommels komen. We geven een korte muzikale vorming om jullie zo snel mogelijk in ritme te krijgen!

Jammen en spelen

Door gebruik te maken van bastrommels, snares, en repinique krijgen we als snel een swingend en dansbaar geheel. We zorgen ervoor dat iedere deelnemer aan bod komt. Of je nu bel, shaker, of surdo speelt!

Ritmiek zonder grenzen

Naast enkel ritme gaan we ook breaks aanleren! De breaks zijn de hoekstenen in Braziliaanse percussie. Ze zorgen voor afwisseling en dynamiek binnen je geheel. Ingewikkeld hoeven deze niet te zijn. Door gewoon een kleine stilte, krijg al een explosie aan energie! 

Zin in zwoel en heet?

Wij gebuiken cookies