Teambuidling ukelele

Teambuilding ukelele

ritmus rest
learn ritmus
wow ritmus

Een instant wow gevoel!

workshop ukelele

Teambuilding ukelele

Deze workshop is een must have binnen ons aanbod! Ukelele is absoluut een van de fijnste instrumenten die er bestaan. Je kan er snel mee aan de slag en gaat vooruit als een speer. 

Dankzij onze professionele begeleiding krijg je de juiste uitleg om je net het stapje verder te drijven in muziek spelen. In deze workshop dien je niet enkel rekening te houden met ritme! Ook komen er noten, akkoorden en harmonie de kop op steken. 


Na een uurtje vind je iedereen heerijk prutsend op dit verassende en kleine instrumentje.

Deze workshop wordt geleverd met alle instrumenten en workshop gever. Door te werken met ervaren docenten kunnen we de kwaliteit altijd garanderen! 


Wat hebben we van jullie nodig? 

Evenveel stoelen als deelnemers het liefste zonder armleuning. Deze teambuilding laat je het beste doorgaat op een plaats waar het stil kan zijn. Onze ukelele's zijn immers niet zo luid dat ze boven andere muziek uitkomen. 

Hoeveel deelnemers kunnen tegelijk meedoen?

Bij deze teambuilding kunnen we max tot 60 personen tegelijk gaan. Dit om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Het ideale is een groep van max 30 personen

Op welke locaties komen jullie teambuilding geven?

Onze markt reikt van België tot Nederland.

Heeft deze teambuilding een afgelijnd programma?

Ja, ons programma duurt ongeveer 2u met een pauze in. Maar het is ook mogelijk om een programma te voorzien waarin mensen vrij kunnen meedoen en weggaan.

Wat kost een teambuilding?

Om precies uit te rekenen hoeveel je teambuilding kost hebben we iets meer info nodig. Zoals locatie, aantal deelnemers, duur en opzet van de teambuilding.
Maar:
Stel je bent met een groep van 25 personen, dan reken je het beste op € 18/ deelnemer. daar richten we ons ongeveer op.

Braziliaanse percussie amplifon
Bucket drumming
Sander De Brouwer