Over ritmus
Braziliaanse percussie amplifon

Ritmus en zo!

Ritmus staat voor leuke, toffe en muzikale teambuildings. We leveren jouw activiteit in kader van een groepsmoment en fijn samenzijn. De kracht van samen zijn onze absolute troeven 


Ritmus startte reeds zes jaar geleden met als doel workshops djembé aan te bieden. Ondertussen groeide onze onderneming uit met een groter en gevarieerder aanbod binnen muzikale momenten voor bedrijven. 


Waarom muzikaal? 

Omdat we er in geloven dat muziek een heel verbindend en amusant medium is. Het brengt al jaar en dag mensen samen, en zorgt voor een absolute top uitdaging in samen werken. Mensen die samen muziek maken kunnen volgens ons alles aan! 

 

Muzikale bagage

We houden van vernieuwen om met frisse ideeën naar een teambuilding te gaan. Maar ik stond ook versteld van de verhalen die mijn meester me vertelde. Over muziek en traditie en hoe die kaderde binnen een groter geheel. Waar dansen niet iets is wat je doet, maar hoe het een manier van leven wordt. Of over hoe feesten gevierd worden, geboorten, oogsten, trouwen en nog vele andere gelegenheden. Een sterke samenleving krijg je door een grote culturele overdracht. 


Ik zal blijven vernieuwen en proberen met leuke ideeën op de proppen te komen. Maar mijn roots zal altijd vertrekken vanuit traditie en diep respect voor een cultuur.

Sinds 2023 werken we bij Ritmus exclusief samen met Funkey. Laten we immers allemaal doen waar we goed in zijn. Ritmus staat voor sprankelende energieke workshops, Funkey voor een stabiele en degelijke organisatie. We staken de koppen bij elkaar en kwamen tot een heel aangename en vruchtbare samenwerking, die alleen maar voordelen heeft voor onze klant.

Waar gaan onze teambuildings over?

samenwerken

Samenwerken

Neen, een nieuwe techniek om samen te werken ga je bij ons niet leren. Daar heb je immers een coach voor nodig. 


Wel kunnen we je het plezier en de fun van 'samen' laten voelen. Laat op een andere manier interactie ontstaan.

trommel ritmus

Plezier

Onze teambuildings zijn gefocust op het hebben van plezier. Met een gezonde dosis  humor leer je zonder het te weten een fantastisch muziekje aan. 


Pas op! Voor je het goed en wel beseft staat je baas op de stoelen te dansen. 

Het WOW moment!

Onze teambuildings bouwen zichzelf op! We geloven er rots vast in dat elke groep in staat is om muziek te maken. Het WOW moment is het punt waarin alles samen komt! 


Je staat snel versteld van het talent dat je tegen komt. 

Ritmus ontstond uit de vraag naar leuke en vernieuwende teambuildings. In team werken is namelijk een kunst, het vraagt inspanning en begrip van alle leden die het omvat. Veel wordt hierover geschreven en gecoacht. Bij Ritmus geloven we dat deze coaching heel nuttig en belangrijk is. Echter is het niet hetgeen we doen. Wij zorgen voor de ontspanning na de coaching, het laatste stukje van de puzzel die nog moet vallen. Als iedereen op dezelfde golflengte zit laten wij je voelen wat je reeds jaren opbouwde. Een leuk, tof en onvergetelijk moment opgebouwd tot een motivatiebooster. Doorspekt van het samen in één teamgevoel. 


Wij geven je de goesting om er in te vliegen!

Onze klanten

stad gent

Stad Gent

Jaguar- Landrover

Kringwinkel Antwerpen

Kringwinkel Antwerpen

KBC

KBC bank

Amplifon

Amplifon

parantee - psylos

Parantee-Psylos

Onze partners die het verschil maken

Enjoy Today

Aangename en professioneel georganiseerde locatie in Audenaarde. Deze faciliteit ligt aan de voet van de Koppenberg en is een perfecte uitvalsbasis voor jouw teambuilding en/ of event.

Trefpunt Gent

Trefpunt is gelegen in hartje gent. Het is een aangename zaal geschikt voor een groep van 40 personen. Parkeergelegenheid vind u op de Vrijdagsmarkt op 1 min stappen van de zaal.

Doxstudio

Een nieuwe hippe plaats in Gent! Gelegen aan de oude handelsdokken. Met ruim voldoende parking en een uitvalsbasis tot eten en andere activiteiten een top locatie in Gent!

Ontdek ons volledige aanbod