Opzoek naar workshopgevers
Opzoek naar workshopgevers
31 augustus 2021 
1 min. leestijd

Opzoek naar workshopgevers

Ritmus wordt groter!

Door het succes dat we de voorbije maanden konden ervaren zijn we opzoek naar workshop gevers! Mensen die gedreven zijn door andere mensen enthousiasmeren rond muziek. Ritmus startte 7 jaar geleden met als missie mensen samen te brengen en te verbinden. We doen dit voornamelijk in de vorm van teambuildings voor bedrijven.

Naar wie zijn we opzoek?

Muziek is je passie, troost en toeverlaat. Door je onuitputtelijk enthousiasme is het zelfs geen vraag of de groep waar je voor staat zal mee doen!

Wat we van iemand verwachten:

 • Je beschikt over een rijbewijs B (MUST).
 • Je hebt spreekt vlot Frans, Engels en (uiteraard) Nederlands.
 • Met en voor groepen werken is voor jou geen probleem.
 • Door je zachte uitstraling, weet je zelfs de haaien in je groep te veranderen in goudvissen.
 • Met kinderen werken schrikt je niet af (ja, er zitten ook af en toe “notenkrakers” bij).
 • Je bent stipt en respecteert de afspraken die gemaakt werden met een klant.
 • Doch, kan je door je flexibele houding een oplossing bieden aan afwijkende situaties.
 • Je beschikt over een hele hoop percussie/ ritme/ muzikale ervaring.

Wat stellen we in de plaats?

 • Uiteraard een degelijke verloning per opdracht.
 • Freelance contract.
 • Gebruik van ons materiaal en transport of een vergoeding hiervoor.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur gerust een mailtje. CV en motivatiebrief zijn niet nodig. Graag nodigen we je uit op ons kantoor, voor een babbel met koffie.

Over de schrijver
Tristan janssens
Door

Tristan janssens

op 14 Sep 2021

Hallo,Ik ben geïnteresseerd om deel uit te maken van jullie team! Ik herken me helemaal in jullie beschrijving dus het zou wel eens kunnen dat ik de persoon ben die jullie zoeken :)Ik stel mezelf even kort voor: ik ben Tristan Janssens, 27 jaar oud en woon in Gent. Ik heb gitaar aan PXL gestudeerd en ben perfect drietalig. Ik spreek en schrijf dus vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Ik heb al heel wat muzikale ervaring maar ik ben geen percussie-expert. Ik heb wel basic drumskills en heb toch wel djembés en dergelijke in mijn handen gehad, al is hier toch wel zeker ruimte om te leren, wat ik zeker wil doen. Ik heb ervaring in het geven van gitaarlessen en heb ook een paar keer percussie-workshops gegeven in de gevangenis van Hasselt. Ik heb uiteraard ook mijn rijbewijs B. Ook de zachte uitstraling is helemaal van toepassing op mij.Deze week heb ik helaas geen tijd om langs te komen maar ik ben volgende week nog grotendeels vrij, laat maar weten wanneer het voor jullie zou lukken!Hopelijk tot binnenkort!met vriendelijke groeten,Tristan Janssens 0487 47 84 73

Reactie plaatsen