arrow_drop_up arrow_drop_down

Afrikaanse dans

Ontdek je lichaam en leef je uit!

Wat we willen bereiken met Afrikaanse dans is je lichaam wakker maken. Door onze lange ervaring binnen het geven van dansbegeleiding kan deze teambuilding niet uit ons aanbod ontbreken. Door te werken met live muziek krijg je echt de Afrikaanse dans in je. Doordat Afrikaanse dans een solitaire dansvorm is kan je zelf op je eigen tempo bewegen. Niet elk lichaam is hetzelfde gebouwd dus iedereen gaat mee op het tempo van zijn voorkeur!


Wij voorzien alles, buiten de reflexspray om de spieren te behandelen waarvan je het bestaan nog niet afwist.

Krijg je team volledig uit hun comfortzone!  

We werken bij ritmus enkel met professionele dansers mensen die volledig in hun lichaam zitten. Met mensen die hun waarde binnen dans reeds sterk bewezen hebben. Op deze manier willen we jou overtuigen om te bewegen. Want enkel iemand die begrijpt hoe een lichaam werkt en functioneert kan in ons opzicht een goede workshop geven. 


  • We leveren onze teambuilding altijd met live percussie! 
  • Leverbaar op iedere locatie
  • Professionele begeleiding met jouw lichaam
  • Leverbaar voor groepen van 5 tot 250 personen
  • Ontspannen sfeer 

Van stilstand tot een explosie aan beweging

Bewegen doe je niet zomaar

We warmen je eerst lekker op, die doen we door je rustig te laten bewegen op de muziek. We maken je lijf stap voor stap klaar om in actie te schieten! Dit is belangrijk en verminderd aanzienlijk het risico op blessures.

Van beweging naar choreografie

Eens je lichaam klaar is om te bewegen leren we je een choreografie aan. Een reeks aan bewegingen die leiden tot een hoogtepunt op het einde. We laten je voelen hoe Afrikaanse dans werkt en welke regels je dient te respecteren. Eens alle bewegingen aangeleerd zijn doen we een grote show. We jagen er alles door met een apotheose op het einde! 

Afbouw

Onze muzikanten nemen ook altijd een iets zachter instrument mee. Waarmee ze jou volledig zen krijgen. Afbouw is even belangrijk. We stretchen je spieren en gaan met grote zorg om met jouw lichaam. Sta op en ga, voel de rust die nu in jouw lichaam gekropen is.

Klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Wij gebuiken cookies