Teambuilding djembé op jouw locatie

Teambuilding djembé

Een beetje Afrika op jouw bedrijf!

trommel ritmus

100% leuk bevonden!

ritmus on the road

Wij komen op jouw locatie

afspraken ritmus

Snel geboekt

workshop djembé ritmus

Teambuilding djembé op locatie

Deze teambuilding richt zich op bedrijven die een leuk uitje met de collega's voorzien. Zoals je zeker wel weet heeft muziek een zeer verbindend en amusant karakter. Het is leuk om met je collega's een fijn moment samen te hebben. Een moment waar je ongetwijfeld samen op terug kan kijken. 

Daarom bieden wij deze teambuilding aan. Speel de pannen van het dak! Ontdek je collega's op een totaal andere manier!

Als je denkt aan Afrikaanse percussie denk je aan djembé. Het is dan ook (terecht) één van de meest populaire instrumenten binnen West- Afrikaanse percussie. Het werkt opzwepend en is super leuk om in groep te spelen! Door te werken met verschillende lagen in de muziek, krijg je heel rap een opzwepend spel van vraag en antwoord. Wij gaan voor een uitbarsting aan dynamiek, plezier en het gevoel van samen spelen.

Hoe we jou djembé laten spelen?

Het doel van deze teambuilding is tot een muziekje komen. Simpel en recht vooruit. Om tot muziek te komen heb je ritme nodig. Ritme is hetgeen geluid omzet naar muziek, het is de sleutel van elk djembé ensemble. Het is eigenlijk ook de sleutel van elke muzikant die zijn instrument wil beheersen.


Je heb verschillende soorten ritmes. Djembé is natuurlijk geen melodisch instrument, daarom kunnen we niet met harmonie gaan werken. De regels van harmonie zijn bij ons niet van toepassing. Wij gebruiken andere regels, namelijk de regels van polyritmiek. Wat gebeurt er als we verschillende trommels met elk een ritmisch verhaal over elkaar laten spelen. 


Uiteraard weten wij precies wat er gebeurd. Plus we weten ook precies hoe we jou in dit proces kunnen begeleiden.

Stap voor stap laten we jou proeven van ritme. We leren je bijna terug tot vier tellen. Hoe je puls kan voelen en hoe je er op moet reageren. 


Met onze teambuilding djembé duwen we je telkens een beetje dichter samen. We starten allemaal met het zelfde ritme, in deze fase voelt iedereen zich lekker en relaxed. Maar, daar houden we het niet bij. 


Al snel delen we jouw groep op in verschillende partijen. Elke partij houd een rime aan dat een vraag en antwoord systeem vormt met de andere groep. De kunst is in deze teambuilding niet hoe snel of hoe goed je jouw rime kan spelen als groep! Maar wel hoe goed je de andere kan aanvoelen en jouw ritme kan plaatsen tegenover hen. 


In de laatste fase voegen we bellen en bastrommels (doun-douns) toe. Deze zorgen voor een onverbreekbaar fundament waarop we ons geheel kunnen bouwen.

Praktische info over de workshop djembé

Deze workshop wordt geleverd met alle instrumenten en workshopgever. Door te werken met ervaren docenten kunnen we de kwaliteit altijd garanderen! 

Wat hebben we van jullie nodig? 

Evenveel stoelen als deelnemers het liefste zonder armleuning. Een ruimte (of bij goed weer buiten) die niet te veel galmt. Onze djembé's zijn immers heel luid, door de galm te verminderen wordt deze teambuilding voor iedereen aangenamer. 

                 

praktische info teambuilding

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen aan deze teambuilding.

We voorzien onze teambuilding tot 1000 personen. Met de garantie dat iedereen een instrument heeft.

Op welke locaties komen jullie teambuilding geven?

Onze markt reikt van België tot Nederland.

Heeft deze teambuilding een afgelijnd programma?

Ja, ons programma duurt ongeveer 2u met een pauze in. Maar het is ook mogelijk om een programma te voorzien waarin mensen vrij kunnen meedoen en weggaan.

Wat kost een teambuilding?

Om precies uit te rekenen hoeveel je teambuilding kost hebben we iets meer info nodig. Zoals locatie, aantal deelnemers, duur en opzet van de teambuilding.
Stel:
Je bent met een groep van 40 personen, dan reken je het beste op € 15/ deelnemer daar richten we ons op. Onze prijs wordt aan de hand van het aantal deelnemers berekend.

Overtuigd? Vraag vandaag nog onze offerte. 

teambuilding ukelele ritmus

Teambuilding ukelele

Braziliaanse percussie

Braziliaanse percussie

Bucket drumming

Bucket drumming