Teambuilding djembé op jouw locatie

Teambuilding djembé

Een beetje Afrika op jouw bedrijf!

trommel ritmus

100% leuk bevonden!

ritmus on the road

Wij komen op jouw locatie

afspraken ritmus

Snel geboekt

workshop djembé ritmus

Teambuilding djembé op locatie

Deze teambuilding richt zich op bedrijven die een leuk uitje met de collega's voorzien. Zoals je zeker wel weet heeft muziek een zeer verbindend en amusant karakter. Het is leuk om met je collega's een fijn moment samen te hebben. Een moment waar je ongetwijfeld samen op terug kan kijken. 

Daarom bieden wij deze teambuilding aan. Speel de pannen van het dak! Ontdek je collega's op een totaal andere manier!


Als je denkt aan Afrikaanse percussie denk je aan djembé. Het is dan ook (terecht) één van de meest populaire instrumenten binnen West- Afrikaanse percussie. Het werkt opzwepend en is super leuk om in groep te spelen! Door te werken met verschillende lagen in de muziek, krijg je heel rap een opzwepend spel van vraag en antwoord. Wij gaan voor een uitbarsting aan dynamiek, plezier en het gevoel van samen spelen.

Hoe we jou djembé laten spelen?

Het doel van deze teambuilding is tot een muziekje komen. Om tot muziek te komen heb je ritme nodig. Ritme is de sleutel van elk djembé ensemble, band, groep of muziekstuk.


Het is de sleutel van elke muzikant die zijn instrument wil beheersen.


Je heb verschillende soorten ritmes, deze komen voort uit de rijke muzikale traditie die zich in West-Afrika beleeft. We zetten verschillende lagen ritmiek tegenover elkaar. Hierdoor krijg je een wervelend geluid van djembé's die met elkaar beginnen te spreken. 


Daar voegen we dan vette bastrommels (doun-doun's) aan toe, deze vormen de basis en onderliggende beat.

Hoe gaan we te werk?


Stap voor stap nemen we jou mee in een ritmisch verhaal. We leren je wat maat en puls betekend. Soms lijkt het alsof we 'de mensheid' terug tot vier leren tellen.


Eens we jullie samen krijgen als groep bouwen we op en voegen we ritme toe. Onze workshop is zodanig opgebouwd dat we van heel gemakkelijk naar heel complex kunnen gaan. We differentiëren en willen zo elke deelnemer prikkelen.


Eens ons geheel vast zit en iedereen goed aan het spelen is, voegen we breacks,  solo's en andere instrumenten toe. Op deze manier krijgen we een leuke sound die je vast niet onberoerd laat.

Praktische info over de workshop djembé

Deze workshop wordt geleverd met alle instrumenten en workshop gever. Door te werken met ervaren docenten kunnen we de kwaliteit altijd garanderen! 


Wat hebben we van jullie nodig? 

Evenveel stoelen als deelnemers het liefste zonder armleuning. Een ruimte (of bij goed weer buiten) die niet te veel galmt. Onze djembé's zijn immers heel luid, door de galm te verminderen wordt deze teambuilding voor iedereen aangenamer. 

                 

praktische info teambuilding

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen aan deze teambuilding.

We voorzien onze teambuilding tot 1000 personen. Met de garantie dat iedereen een instrument heeft.

Op welke locaties komen jullie teambuilding geven?

Onze markt reikt van België tot Nederland.

Heeft deze teambuilding een afgelijnd programma?

Ja, ons programma duurt ongeveer 2u met een pauze in. Maar het is ook mogelijk om een programma te voorzien waarin mensen vrij kunnen meedoen en weggaan.

Wat kost een teambuilding?

Om precies uit te rekenen hoeveel je teambuilding kost hebben we iets meer info nodig. Zoals locatie, aantal deelnemers, duur en opzet van de teambuilding.
Stel:
Je bent met een groep van 40 personen, dan reken je het beste op € 15/ deelnemer daar richten we ons op. Onze prijs wordt aan de hand van het aantal deelnemers berekend.

Overtuigd? Vraag vandaag nog onze offerte. 

teambuilding ukelele ritmus

Teambuilding ukelele

Braziliaanse percussie

Braziliaanse percussie

Bucket drumming

Bucket drumming