arrow_drop_up arrow_drop_down

Afrikaanse percussie

Ontdek de kracht van djembé, doun-doun en balafoon!

Djembe als teambuilding

Als je denkt aan Afrikaanse percussie denk je aan djembé. Het is dan ook (terecht) één van de meest populaire instrumenten binnen West- Afrikaanse percussie. Het werkt opzwepend en is super leuk om in groep te spelen! Door te werken met verschillende lagen in de muziek, krijg je heel rap een opzwepend spel van vraag en antwoord. Wij gaan voor een uitbarsting aan dynamiek, plezier en het gevoel van samen spelen.


Geen technische of muzikale kennis vereist. Misschien hooguit wat verfrissende lotion om je handen achteraf wat af te koelen.

Laat je bedrijf op zijn grondvesten daveren. Want, wij komen er aan!

Met onze workshop djembé doe je nooit iets kwaad! Deze workshop is met recht en rede onze meest gevraagde workshop van allemaal. Hij is leuk, cool en gaat als speer vooruit. Leef je uit en ondervind zelf de kracht van samen muziek maken.


  • Geleverd op locatie! Of bij ons in Gent
  • Leuke ontspannen sfeer
  • Ritmische lagen of polyritmiek gegarandeerd
  • We gaan volledig voor het samen gevoel!
  • Leverbaar voor groepen van 10 tot 1150 personen (ja we hebben zo veel instrumenten).

Djembé speel je nooit alleen!

Houding en techniek

Jullie voorzien een ruimte of zaal wij de instrumenten. We starten onze workshop met ritme spelletjes. Het is onze bedoeling om jullie zo rap mogelijk allemaal in dezelfde maat te krijgen. Hoe sneller dit gebeurd hoe groter en beter het resultaat.

Van techniek naar muziek

In het geval van djembé hoef je helemaal geen rekening te houden met akkoorden of progressies! Alles wat telt is ritme! 1,2,3,4! We geven je een nieuwe dimensie aan tot vier tellen. 

Overtuigd? Vraag vrijblijvend je workshop aan.

Wij gebuiken cookies