Teambuilding drummen
workshop drummen

Teambuilding drummen

Vind jouw groove!

Gegeven op locatie

Gegeven door Pro's!

Teambuildings die werken

Teambuilding drummen

Een drumkit voor elke deelnemer!

WAT! U hoort het inderdaad goed, elke deelnemer krijgt een volledige drumkit voor zich. Klaar gezet om je uit te leven en de basis van drummen onder de knie te krijgen. 


Deze geweldige workshop focust op ritme en techniek, maar versterkt ook samen spel en interactie tussen de verschillende deelnemers van je groep. Een workshop om nog lang over na te vertellen, of om de goesting naar meer muziek te stimuleren.

Praktisch over de teambuilding drum

Deze workshop wordt geleverd met alle instrumenten en workshopgever. Door te werken met ervaren docenten kunnen we de kwaliteit altijd garanderen! 


Wat hebben we van jullie nodig? 

Een ruimte (of bij goed weer buiten) die niet te veel galmt. Onze drums zijn immers heel luid, door de galm te verminderen wordt deze teambuilding voor iedereen aangenamer. 

praktische info teambuilding

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen aan deze teambuilding.

We voorzien onze teambuilding tot 1000 personen. Met de garantie dat iedereen een instrument heeft.

Op welke locaties komen jullie teambuilding geven?

Onze markt reikt van België tot Nederland.

Heeft deze teambuilding een afgelijnd programma?

Ja, ons programma duurt ongeveer 2u met een pauze in. Maar het is ook mogelijk om een programma te voorzien waarin mensen vrij kunnen meedoen en weggaan.

Wat kost een teambuilding?

Om precies uit te rekenen hoeveel je teambuilding kost hebben we iets meer info nodig. Zoals locatie, aantal deelnemers, duur en opzet van de teambuilding.
Stel:
Je bent met een groep van 40 personen, dan reken je het beste op € 15/ deelnemer daar richten we ons op. Onze prijs wordt aan de hand van het aantal deelnemers berekend.

Deze teambuilding reserveren?