Teambuilding beatbox

Teambuilding beatbox

Het meest coole instrument altijd op zak!

Lees verder
ritmus on the road

Geleverd op locatie

Geen materiaal nodig

Verrijkend voor lichaam en geest

Jonas van tornhout beatbox

Beatboxen 

In onze teambuilding beatbox leer je hoe je uit je mond, lichaam, stem een waar drumstel tovert! Je gaan aan de slag met ademhaling, en mond en kaak coordinate. 


Je creëert hip-hop en electro beats. Met onze professionele begeleiding haal je de coolste grooves uit je volledige team. 

Ontstaan beatbox

Beatbox is ontstaan  in New-York, door het gebrek aan middelen en dure muziek apparatuur werden geluid nagebootst met het lichaam. We heten het ook wel the vocal percussion en het is ook 'the fifth ellement of hip-hop".  Heel kenmerkend aan beatbox is het nadoen van impuls geluiden. Een beatboxer gebruikt zijn microfoon als instrument, er wordt heel hard gelet op ademhaling en lippen. Ook vocal scratching wordt gerekend tot beatbox. Hierbij gaat de beatboxer geluiden nabootsen die een draaitafel maakt.


ondertussen is het uitgegroeid als een ware kunstvorm en maken hele grote artiesten gebruik van beatbox in hun muziek.

PRAKTISCHE INFO OVER DE WORKSHOP beatbox

Deze workshop wordt geleverd met begeleider. Deze beheerst de discipline om de gekste geluiden uit zijn lijf te schudden.


Wat hebben we van jullie nodig? 

 NIETS!!! Voor deze teambuilding heb je geen stoelen nodig, maar het kan wel. Kan buiten doorgaan bij goed en/of slecht weer. beatbox

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen aan deze teambuilding?

In deze workshop kan je 30 personen laten meedoen.

Op welke locaties kan deze workshop doorgaan?

Je kan deze workshop reserveren in België en Nederland

Heeft deze teambuilding een afgelijnd programma?

Ja, deze workshop heeft een duidelijk begin en einde. Het is niet mogelijk om tijdens de workshop nieuwe deelnemers te laten aansluiten. Dit komt omdat telkens verder gebouwd wordt op de techniek die we je eerst aanleerde.

Wat kost deze teambuilding

Om precies uit te rekenen hoeveel je teambuilding kost hebben we iets meer info nodig. Zoals locatie, aantal deelnemers, duur en opzet van de teambuilding.
Stel:
Je bent met een groep van 40 personen, dan reken je het beste op € 18/ deelnemer daar richten we ons op. Onze prijs wordt aan de hand van het aantal deelnemers berekend.

Reserveer deze teambuilding

Andere interessante teambuilding activiteiten

teambuilding ukelele ritmus

teambuilding ukelele

Sander De Brouwer

Rhythms & rhymes

workshop djembé ritmus

Teambuilding djembé